CSaladall 2sziv

A családállításról

Veszteségeinket természetes, hogy fájdalommal éljük meg. Megromlott a párkapcsolatunk, összevesztünk a barátunkkal, a gyermekünkkel vagy a szüleinkkel, elveszítettük a munkahelyünket, vagy egészségi állapotunkban keletkezett jelentős rosszabbodás, kétségbe esetten keressük a gyógyulást. Nem találjuk a párunkat, vagy életünk értelmét, útját. Mindig keresünk valamit, de magunk sem tudjuk, hogy igazán mit. Örömtelenné váltak a hétköznapjaink, fáradtak, kimerültek vagyunk, depresszióban, pánikbetegségben szenvedünk, állandóan szorongunk, és lassan már küzdeni sincs erőnk. Sokáig lehetne még sorolni azokat az emberi problémákat, nehézségeket, amivel találkozhatunk az életünk során..
Keresed a megoldást, de nem találod a kiutat? Amit magunk körül érzékelünk, az általában a „jéghegy csúcsa”, a gyökér-okok valahol a mélyben találhatók. Azt a bizonyos gyökér-okot kellene feloldani, elengedni, rendbe tenni.
A családállítás a családrendjének, a bennünk lévő lélek mélyére hatol. Megmutatja honnan is erednek a jelenben lévő megmagyarázhatatlannak tűnő nehézségeink, elakadásaink. Megmutatja mi az, ami van; mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

 
Mikor érdemes családállításra jönni?
Amikor valaki úgy érzi, nem a saját életét éli. Mintha kettő helyett kellene teljesíteni. Mintha sose lehetne igazán boldog.
Betegségek esetében, főleg ha az régóta fennáll, krónikus.
Amikor úgy érezzük, mindig keresünk valamit, de nem tudjuk mit.
Családi problémák, konfliktusok esetén.
Párkapcsolati problémák esetében.
Anyagi problémák, nehézségek esetében.
Munkahelyi problémáknál, illetve ha nem találunk munkahelyet.
Amikor a családban nehéz sorsok ismétlődnek.
Problémás szülő-gyermek kapcsolatoknál.
Depresszió, pánikbetegség, szorongások, skizofrénia esetében.
Függőségeknél: alkohol, droghasználat, dohányzás, stb.
Kóros evés, anorexia, túlsúly esetén.
És minden olyan probléma esetében, amikor nem találjuk a megoldást, vagy olyan betegségeknél, amikor már minden más terápia hatástalan volt.
A családállítás mély lelki témákat érintő folyamat. Előfordulhat, hogy az ott megtapasztaltak, megérintenek, és felkavarnak. Melletted állok pszichológusként, “vigyázok rád”, illetve a későbbiekben szükség szerint egyéni ülésben át tudjuk beszélni azt a témát, ami megérintett.

Következő csoportos állítás időpontja: 2017.09.23. 8.30-tól 

Árak:

Állítóként 10.000 Ft
Résztvevőként 5.000 Ft

Jelentkezés:

Nemesné Somlai Gitta

06 30 2346236

nemesgitta@gmail.com